دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

اسرائیل و اوکراین محور رایزنی بایدن با نخست‌وزیر جدید انگلیس

اسرائیل و اوکراین محور رایزنی بایدن با نخست‌وزیر جدید انگلیس در شرایطی که تدارک لندن برای بازگشت احتمالی دونالد ترامپ به قدرت خبرساز شده، نخست‌وزیر جدید انگلیس با رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 11
کد خبر: ۲۴۹۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛«بریتانیا متحد کلیدی ایالات متحده در طیف گسترده‌ای از مسائل جهانی است». بایدن این جمله را به کر استارمر نخست‌وزیر جدید انگلیس گفت.


طبق بیانیه کاخ سفید، دو طرف بر تعهدشان به «تعمیق همکاری ایالات متحده و بریتانیا در سطح جهانی با توجه به چالش‌ها و فرصت‌های مشترک تاکید کردند».


آنها همچنین به ادامه حمایت‌ها از اوکراین در جنگ با روسیه متعهد شدند.


دیدار بایدن و استارمر در حالی انجام شده که شبکه بی‌بی‌سی اخیرا گزارش داد، حزب حاکم کارگر انگلیس همزمان با تقویت تعاملات با دولت بایدن، خود را برای بازگشت احتمالی دونالد ترامپ به قدرت آماده می‌کند.


طبق این گزارش، دیوید لامی وزیر خارجه انگلیس «برای ایجاد رابطه با جمهوری خواهان و متحدان آقای ترامپ، به سختی در حال تلاش است». وی در ماه‌های اخیر با مجموعه‌ای از مشاوران ستاد ترامپ و تعدادی از جمهوری‌خواهان در کنگره شامل جی دی ونس گزینه احتمالی او برای معاونت ریاست جمهوری دیدار کرد.


سران آمریکا و انگلیس طی دیدار در کاخ سفید درباره جنگ غزه رایزنی کردند؛ جنگی که واشنگتن و لندن از ابتدای آن در حال حمایت از صهیونیست‌ها هستند.


بایدن و استارمر درباره اهمیت آتش‌بس بین اسرائیل و حماس حرف زدند؛ آتش‌بسی که به گفته آنها باعث آزادی گروگان‌های اسرائیلی و پایان جنگ منجر شود. 

 

رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر جدید انگلیس بر تعهد کشورهایشان به راهکار دو دولتی برای پایان یافتن منازعه اسرائیل و فلسطین تاکید کردند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار